Een doorlopend nietje sinds het in 1987 op de planken kwam, veranderde de door Tinker Hatfield ontworpen Nike Air Max het spel met de première van een zichtbare Max Air-eenheid. Nu was de felbegeerde demping geen mysterie - je zou kunnen kijken en daadwerkelijk de wolkachtige luchtzak zien. Model na model van Air Max sneakers zijn uitgebracht in de jaren sinds, inclusief iconische modellen als de Air Max 1, Air Max 90, Air Max 95 en de Air Max 97.

Nike Air Max werd voor het eerst uitgebracht in 1987 en is een iconisch lid van de Nike-trainersfamilie geworden. Ze hebben hun eigen vrome fans en zijn nu een van de meest populaire keuzes in Nike's catalogus. Word deel van de mode-elite met je eigen paar max 90 of 90 trainers.

We hebben een uitgebreide selectie Nike Air Max-trainers in verschillende stijlen en kleuren. Nike Air Max trainers zijn veelzijdig en kleurrijk - zodat je elke centimeter van je persoonlijkheid kunt uitdrukken. Nike's nieuwste silhouet de VaporMax zal een van de meest begeerde sneaker-releases van 2017 zijn. De VaporMax combineert zijn lichtgewicht en flexibele vliegtechnologie met een volledige zool van luchtdemping en combineert comfort en stijl met indrukwekkende functionaliteit.